10 sessions

DrumCircle

×

Warning

Error loading component: com_tags, Component not found.

10 SESSIONS és treball rítmic en busca del control i la creativitat tant a nivell personal com col·lectiu. Per aconseguir-ho ens servim de jocs, percussió corporal, instruments, improvisacions, quotidianitats, ritmes, composicions, cooperativitat, etc. partint de conceptes bàsics molt primaris, integrats i abastables.

Més que un taller de percussió on s’aprèn a tocar un instrument concret, més que perfilar els aspectes tècnics de l’instrument, o més que generar un grup de percussió amb la intenció de treballar un repertori, 10 SESSIONS és un grup de persones amb ganes d’experimentar, aprendre, trobar, o millorar el concepte rítmic mitjançant la percussió.

10 SESSIONS és una via per millorar, entendre, conèixer i créixer, més des d’un punt de vista lúdic i musical que no pas tècnic o específic.

  • No es requereixen coneixements musicals previs. Material i instruments disponibles.
  • La metodologia que s’utilitza està basada en la filosofia dels Drum Circles.


“El ritme és la principal font d’ordre vital” John Fitzgerald

 

més informació a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kamagra acheter en pharmacie, Priligy france prix, Kamagra France Acheter, Cialis acheter online - Votre pharmacie livraison 24/7