Familiar (Ca)

Escrit per Super User on . Posted in Uncategorised

Familiar

FAMILIAR DRUM CIRCLE permet compartir i gaudir d’una sessió de música i percussió per a famílies. Adults i nens en un mateix cercle i una mateixa activitat.

El FAMILIAR DRUM CIRCLE és un temps per realitzar una activitat FAMILIAR, on tots els membres de les famílies hi participen al mateix nivell. On tothom pot aprendre de tothom. És un moment per recrear-se, expressar-se, experimentar, sorprendre’s, escoltar-se, deixar-se guiar, descobrir-se, desenvolupar-se i, sobretot, DIVERTIR-SE en família!

En aquestes sessions ens acompanya un pianista que genera un suport musical adequat per descobrir les possibilitats del Drum Circle.

 

més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">

Ertap

Escrit per Super User on . Posted in Uncategorised

El projecte ERTAP neix, a mitjans dels anys 90, de la cooperativitat que necessita un instrumentista per expressar-se amb naturalitat davant la música, i amb la finalitat de generar un espai de recerca i estudi de la mateixa, partint de la bateria i de la percussió.

 

Més informació a www.ertap.com

logo ERTAP

Opinió

   • Montse Uran

    M'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses. Unes que no les sabia i unes altres que no sabia que les sabia.
   • Miquel Barcelona

    Tots els jocs i patrons em van entrar súper bé i sentia llibertat absoluta per provar. Tot era prou nou com perquè em vingués de gust equivocar-me i descobrir.
   • Griselda Astudillo

    Ha estat molt bonic! L'energia del grup era molt guai! Felicitats per la idea! ...i gràcies per haver-nos convidat a compartir-la!
   • Maria Casas

    Ha estat una experiència sorprenentment terapèutica.
   • Alba Irigoyen

    Timbre. Un noi em dóna la benvinguda. Amunt. Respira. Relaxa't. Connecta amb tu, amb el teu cos. Batega. Un cercle ple de diversitat. Desconeguts i un conegut: en Santi. Ganes. Engeguem: comença el Drum Circle! Primer instrument: el meu cos, la meva veu. Sóc un desastre musical. I què? Tots junts sonem prou bé, ens complementem. Cada vegada sóc menys jo i més tothom. M'equivoco, em reenganxo. Jugo, provo, per què no? No hi perdo res. Guanyo molt. Al final sí que perdo alguna cosa: la vergonya. Cercle de somriures. Un director d'orquestra que és tot energia i coordinació. Un company camuflat entremig del cercle que és l'espurna que encén les ganes de fer-ho sonar tot. Instruments. Joguines. Tant se val, l'objectiu és passar-ho bé i deixar fora d'aquelles quatre parets els mals de cap. Objectiu aconseguit. Hi tornarem. Fins aviat, cercle de somriures i de nous coneguts. Que el ritme no deixi de bategar!

Premsa

Col·laboradors

Escrit per Super User on . Posted in Uncategorised

 

Toni Pagès

sots-direcció i assistència
www.ertap.com

Santi Serratosa

Col·laborador 
http://www.facebook.com/santiserratosamusic

Eloi López

Col·laborador
www.eloilopez.net

Lluís Molas

Col·laborador
www.percumusic.com
 

NunArt

Espai col·laborador
www.nunartbcn.com

Bàcum /arts escèniques i visuals

Disseny i programació web
www.bacum.info

Montse Folch

Disseny gràfic

Marta Mans

Vídeo

 

Altres enllaços d’interès:

www.ertap.com
www.remormc.com
www.drumcircle.com
www.kalanimusic.com 
www.quientocaque.com
www.rhythm4change.com 

Santi Carcasona

Escrit per Super User on . Posted in Uncategorised

Santi Carcasona - DrumCircle.cat

Hola. Em dic Santi Carcasona. Sóc músic professional des de l’any 1998.

Des d’aleshores fins ara he treballat per a diferents bandes i artistes, tan en estudi com en directe, així com també en programes de TV i espectacles de teatre musical.

En el terreny de la difusió he estat Redactor en cap de la revista Batería Total (la versió en espanyola de Modern Drummer Magazine) des de 2002 a 2003 i de 2009 a 2012.

Com a educador he treballat donant classes de bateria, conjunt instrumental, i algunes teòriques en diferents escoles (tan publiques com privades) i també a nivell particular.

Sóc cofundador del projecte Ertap i coautor, juntament amb en Toni Pagès, dels llibres de bateria Funk·namental I i II (ISBN: 84-934112-5-6).

He estat col·laborador de la Virtual Drummer School realitzant tasques de correcció i edició de partitures.

Des de la primavera de 2011 que he engegat una nova ruta en el terreny professional, investigant, aprenent, treballant, creant i coneixent els Drum Circles.

A mitjans de 2013 vaig viatjar fins als EUA per aprendre de primera ma tot el què es refereix a aquesta nova disciplina. 

 

Aquests van ser els meus treballs, classes i estudis durant la meva aventura americana: 

 • Adventures in Improvisation (NewYork, 2013) – Music for People, amb els professors Jim Oshinsky, Julie Weber i Mary Knysh.
 • Beat the Odds (Los Angeles, 2013) – Formació per facilitadors de grups de persones amb risc d’exclusió, impartit per UCLArts and Healthing, amb Mike De Menno, Ping Ho i Giselle Friedman.
 • Diferents tallers, classes i formació sobre Drum Circles a New York, Los Angeles i San Francisco, amb professors i professionals com John Fitzgerald, Mike De Menno, Kalani, Chris Ramirez, Alex Spurkel, Kathy Quain, Jeni Swerldow, Dave Delullio, Brian T. Carter, Christine Stevens, i altres.
 • Recreational Music Center (Los Angeles, 2013) – Participació de diferents programes impartits pel RMC amb diferents professors, finalitats i aplicacions.
 • Master Class de percussió corporal amb Keith Terry (San Francisco, 2013).
 • Village Music Circles (Kassel, Alemanya. 2013) – Challenge Program in DC Facilitation. Impartit per Arthur Hull.


A part de l'experiència als Estats Units, he participat en els següents tallers o workshops:

 • Mètode SSM amb Santi Serratosa (Barcelona, 2011 i 2013)
 • Village Music Circles (Kassel, Alemanya. 2013) – Challenge Program in DC Facilitation. Impartit por Arthur Hull.